Fotoalbum 2017

//Fotoalbum 2017

Fotoalbum 2017

En god uke inn i 2018 synes jeg det er helt på sin plass å gå gjennom fjoråret og lage et fotoalbum for alle de kule tingene jeg fikk delta på i 2017. Akkurat nå her jeg sitter og skriver føles det ikke ut som så mye, men det er nok fordi det meste av november og desember gikk med til andre ting enn fotografering. Uansett..:

Freja Bruun – Jewelry & Metal art

Jeg kom i kontakt med danske Freja Bruun som lager kule skulpturer og smykker i forskjellige metaller. For å fotografere noen av smykkene lagde jeg et DIY produkstudio med en LED-list og småting fra Clas Ohlson. Trenger ikke gjøre det så avansert tenker jeg. Det jeg liker med disse to er at de er såpass røffe og upolerte!

by:Larm

Før by:Larm hadde jeg kun fotografert en liten konsert i kjellern på Revolver da et par kompiser spilte. Jeg har tidligere jobbet flere år som frivillig på Slottsfjellfestivalen, så da jeg så by:larm ønsket fotografer for å dekke arrangementet, meldte jeg med selvfølgelig på. Første dagen var det rett på P3 Urørtfinalen med fjorårsvinner Cezinando og Live Nelvik på scenen.

Cezinando

Jeg har også skrevet litt om by:larm tidligere på bloggen. Det som er litt morsomt er at jeg fortsatt har dilla på “Silvana” av svenske F.N.Y som jeg litt tilfeldigvis stakk innom for å høre på selv om det ikke var en av konsertene jeg måtte dekke.

Myrens Sportssenter

Flott treningssenter med flotte fitness babes som jeg også har skrevet om tidligere på bloggen! Følg dem gjerne på instagrammen!

Woman’s Physique

Via Myrens kom jeg også i kontakt med en fra den litt mer “grumsete” delen av fitnessverden hvor størrelse på musklene har mer å si enn antall followers på instagram. Dette har jeg også skrevet om tidligere.

Norwegian Wood

Gira på flere konsertoppdrag fiksa jeg pressekkreditering hos Norwegian Wood-festivalen som hadde en slags norsk comeback-greie etter mange år med dårlig økonomi. Det ble dessverre kjent i november i fjor at selskapet bak festivalen erklærte seg for konkurs. Men noen kule bilder ble det! Desverre fikk jeg kun vært med halvannen av de tre dagene.

Piknik i Parken

Uka etter Norwegian Wood ved Frognerbadet var det klart for Piknik i Parken på andre siden av Vigelandsparken. Jeg har publisert flere bilder herfra på instagram, men legger her ut bilder jeg ikke har publisert tidligere. Høydepunkter: Gundelach, Spoon, Tash Sultana, Margo Price, Solange og First Aid Kit!

Hyggelig bonus at First Aid Kit brukte mitt bilde på instagrammen deres! <3

Valgkamp for Miljøpartiet De Grønne

Aldri før har jeg vært så politisk engasjert som før Donald T. vant presidentvalget i USA i 2016. Før det hadde jeg knapt nok stemt her i Norge, men det er kanskje fordi jeg nå er eldre at jeg bryr meg litt, for jeg synes det er skummelt at noe sånt kan skje. Derfor engasjerte jeg meg med Miljøpartiet De Grønne litt før stortingsvalget for å hjelpe til og bidra med litt til de tingene jeg synes er viktigst, skal vi klare å ha glede av den ene planeten vår i lang framtid. Veldig morsomt å nærmest bli kasta inn i det og møte og fotografere tre av de største profilene en av de første dagene! Litt skuffa på valgdagen..

Gigacon – Oslo Games Week

For andre år på rad deltok jeg på et godt gammeldags LAN med Gigacon og denne gjengen, og i år var det enda bedre enn i fjor! Regner med det blir tre år på rad i 2018 med mindre noe annet skulle dukke opp.

By | 2018-01-10T04:27:42+01:00 10.01.2018|photography|0 Comments

Leave A Comment