I’m back!(?)

//I’m back!(?)
  • Smoke Show

I’m back!(?)

Heija bloggverden. I’m back! Iallfall foreløpig, så får vi se hvor lenge vi gidder å holde på. Det er det som er problemet, jeg blir ofte veldig ivrig med nye prosjekter, også dabber det av etter noen uker. Tre ganger har jeg prøvd et “ta ett bilde hver dag i ett år”-prosjekt, og tre ganger har jeg brutt etter noen uker. Ofte har det vært slik at jeg kl 23.55 på kvelden oppdager at “oi, nå har jeg ikke tatt bilde i dag”, så drar jeg fram kamera og tar noen “kunstneriske” bilder av sokkeloen mellom tærne eller glødetråden i lyspæra på arbeidslampa på pulten. Så vi får se.

Grunnen til at jeg begynner å blogge igjen er at jeg ønsker å skrive fritt på egen blogg i stedet for å legge ut all informasjon på sosiale media som facebook. Det blir også en liten hobby hvor jeg fungerer som min egen tenketank, og dere som gidder å lese greia får et lite innblikk i den middelmådige hverdagen til en freelancefotograf i Oslo. (Selvfølgelig ønsker jeg også å bli søkkrik som influenser. Kappa)

Røykbildet fotograferte jeg som uke 3-oppgaven i en 52 week challenge hvor man hver uke følger et tema og tar ett bilde. Nå er det slutten på uke 11, og jeg har ikke gjort noen av oppgavene siden. 🙁 Men jeg har gjort mye kontorarbeid da. 🙂

By | 2019-03-16T22:32:32+01:00 16.03.2019|photography|0 Comments

Leave A Comment